Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Grimbergen

Volledig zwembad onderhoud bij Grimbergen

Voor zwembad onderhoud bij Grimbergen kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening op maat in ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Grimbergen hebt u geen deugdelijkere firma voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een oerdegelijke reputatie verdiend.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door topfirma bij Grimbergen

Expertise en ervaring zijn bij zwembad onderhoud dé sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring wat betreft zwembad onderhoud. zwembad onderhoud kent geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Samen met het zeer passionele bedrijfsteam streven we in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en degelijkheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren team

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanreikt en duurzame, degelijke langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Grimbergen, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden staan garant voor totale service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig accessoires zoals een springplank, ladder, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als we zeggen grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook gron-dig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules betreft zwembad onderhoud met contracten met twee bezoeken per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.