Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Grimbergen

Goed verzorgd onderhoud zwembaden bij Grimbergen

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Grimbergen is de onbetwiste nummer één betreffende onderhoud zwembaden. Wij leveren hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening op maat wat betreft constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Grimbergen vindt u geen betere optie voor onderhoud zwembaden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van uiterst hoge kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een sterke reputatie bij Grimbergen en omstreken bezorgd.

Lees meer

Grondig onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Grimbergen

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend gewicht. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring wat betreft onderhoud zwembaden. Voor een vakman die al zo lang in de branche bezig is kent onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Met het zeer vakbekwame team streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Secuur en grondig onderhoud zwembaden

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanreikt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals een ladder en/of springplank, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als we zeggen grondig onderhoud zwembaden, bedoelen we ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgebonden materie is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele aangepaste formules inzake onderhoud zwembaden met contracten van twee bezoeken per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we eveneens erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.