Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Steenokkerzeel

Fantastisch onderhoud zwembaden bij Steenokkerzeel

Voor onderhoud zwembaden bij Steenokkerzeel kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topkwaliteit en service. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u opteert voor onderhoud zwembaden bij Steenokkerzeel. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een sterke reputatie bij Steenokkerzeel en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door topfirma bij Steenokkerzeel

Vakkennis en ervaring zijn inzake onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring wat betreft onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen meer voor hem. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Steenokkerzeel voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Secuur en grondig onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Regelmatig onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij beloven duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden garanderen voor gedetailleerde service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt. Als we claimen grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen we ook ”grondig”. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.