Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Sint-Genesius-Rode

Deugdelijk zwembad onderhoud bij Sint-Genesius-Rode

Voor zwembad onderhoud bij Sint-Genesius-Rode kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw zwembad bieden wij topservice en kwaliteit. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u opteert voor zwembad onderhoud bij Sint-Genesius-Rode. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhoud een oerdegelijke topreputatie gekregen.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door topfirma bij Sint-Genesius-Rode

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over liefst drie decennia ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor onze zaakvoerder. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhoud is waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Sint-Genesius-Rode voor staat. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden verschaffen voor gedetailleerde service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen we op regelmatige tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral bij de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten per jaar, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we ook erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.