Contactgegevens

Nobel Pool Esdoornlaan 11 1820 Steenokkerzeel Tel. 02 721 35 25 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Bever

Kwalitatief onderhoud zwembaden bij Bever

Voor onderhoud zwembaden bij Bever kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topservice en kwaliteit. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u kiest voor onderhoud zwembaden bij Bever. Onze degelijke en duurzame opties van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben ons een sterke topreputatie bij Bever en omstreken bezorgd.

Lees meer

Uitstekend onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Bever

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend belang. Met zijn 30 jaar ervaring is zaakvoerder, de heer Nobels, een onbetwiste kenner. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider Nobels. Met heel het enorm vakbekwame team streven wij in samenspraak met de klant naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden van a tot z door gedreven personeelsteam

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Ook deugdelijk onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij garanderen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden staan garant voor complete service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, dan bedoelen wij ook ”grondig”. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral voor de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules inzake onderhoud zwembaden met contracten van twee bezoeken per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij eveneens goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.