Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Kortenberg

Prima zwembad onderhouden bij Kortenberg

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Kortenberg is de onbetwiste nummer één wat betreft zwembad onderhouden. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle service op maat op het vlak van onderhoud, installatie, bouw en constructie. Bij Kortenberg vindt u geen adequatere firma voor zwembad onderhouden. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een oerdegelijke topreputatie verdiend.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door topbedrijf bij Kortenberg

Expertise en ervaring zijn bij zwembad onderhouden belangrijke kernbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is zaakvoerder, de heer Nobels, een onbetwiste topautoriteit. Voor iemand die zo een lange periode in de branche zit kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Samen met het uiterst vakbekwame team streven we in samenspraak met de klant naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door gedreven team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze heel diverse formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden materie is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten met twee beurten per jaar, acht beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij eveneens goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.