Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Bierbeek

Fantastisch zwembad onderhouden bij Bierbeek

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Bierbeek is dé nummer 1 in zwembad onderhouden. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw buiten- of binnenzwembad garanderen wij topservice en kwaliteit. Bij Bierbeek vindt u geen beter denkbare specialist voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een oerdegelijke topreputatie gekregen.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door topbedrijf bij Bierbeek

Expertise en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhouden enkele kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft liefst drie decennia ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhouden. Voor een vakman die zo lang in de branche vertoeft heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhouden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Bierbeek voor staat. Wij construeren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen biedt en deugdelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze heel uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet. Als we beweren ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen we ook gron-dig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules betreft zwembad onderhouden met contracten met twee beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool ook erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.