Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Londerzeel

Zeer goed zwembad onderhouden bij Londerzeel

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Londerzeel is de topper in zwembad onderhouden. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij topservice en topkwaliteit. Bij Londerzeel hebt u geen deugdelijkere optie voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een sterke reputatie opgebouwd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Londerzeel

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar belang. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden heeft geen enkel geheim voor Nobels. Met het enorm passionele bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de klant naar degelijkheid en volledigheid. Wij construeren uw volledige zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Secuur en grondig zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Ook het onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze heel gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhouden met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.