Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Drogenbos

Goed verzorgd onderhoud zwembaden bij Drogenbos

Voor onderhoud zwembaden bij Drogenbos kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topkwaliteit en topservice. Bij Drogenbos hebt u geen betere optie voor onderhoud zwembaden. In de loop der jaren hebben wij met onderhoud zwembaden een oerdegelijke reputatie verworven.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Drogenbos

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Onze zaakvoerder, Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring wat betreft onderhoud zwembaden. Voor iemand die zo lang in de branche vertoeft heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Secuur, grondig en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Drogenbos voor staat. Wij finaliseren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze diverse onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden staan garant voor totale service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bvb. een springplank of ladder, houden op regelmatige tijdstippen een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij ook erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.