Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Diest

Zeer goed zwembad onderhoud bij Diest

Voor zwembad onderhoud bij Diest kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw zwembad leveren wij topservice en topkwaliteit. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u kiest voor zwembad onderhoud bij Diest. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhoud een sterke reputatie gekregen.

Lees meer

Grondig zwembad onderhoud door topfirma bij Diest

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar gewicht. Onze zaakvoerder, Nobels, heeft liefst drie decennia ervaring in de wereld van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhoud is waar onze gerenommeerde topfirma bij Diest voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Regelmatig onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Diest, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen bieden voor 100% complete service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals een ladder of springplank, houden op gezette tijden een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij ook goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.