Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Lennik

Zeer goed zwembad onderhoud bij Lennik

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Lennik is de onbetwiste nummer één wat betreft zwembad onderhoud. Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden wat betreft onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Lennik hebt u geen adequatere optie voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een onverwoestbare topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Lennik

Vakkennis en expertise zijn inzake zwembad onderhoud belangrijke sleutelbegrippen. Met 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een absolute autoriteit. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector bezig is kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhoud zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Lennik voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door ervaren personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan rekenen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Lennik, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden bieden voor uiterst volledige topservice met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bvb. een springplank of ladder, houden op gezette tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een heel seizoensgebonden materie is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij ook goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.