Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Merchtem

Volledig zwembad onderhoud bij Merchtem

Voor zwembad onderhoud bij Merchtem kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw zwembad leveren wij topkwaliteit en service. Bij Merchtem hebt u geen betere speler voor zwembad onderhoud. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Merchtem en omstreken bezorgd.

Lees meer

Prima zwembad onderhoud door topbedrijf bij Merchtem

Vakkennis en ervaring zijn bij zwembad onderhoud belangrijke kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste topautoriteit. zwembad onderhoud kent geen geheimen voor onze zaakvoerder Nobels. Met heel het zeer gedreven team streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en degelijkheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Secuur en grondig zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Degelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij garanderen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden bieden voor volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een heel seizoensgevoelige materie is, vooral dan wat betreft de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.