Contactgegevens

Nobel Pool Esdoornlaan 11 1820 Steenokkerzeel Tel. 02 721 35 25 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Hoeilaart

Volledig zwembad onderhouden bij Hoeilaart

Voor zwembad onderhouden bij Hoeilaart kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw zwembad bieden wij kwaliteit en topservice. Bij Hoeilaart hebt u geen beter denkbare specialist voor zwembad onderhouden. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Hoeilaart

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot gewicht. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over meer dan drie decennia ervaring in zwembad onderhouden. zwembad onderhouden heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider Nobels. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhouden zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Hoeilaart voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Degelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij bieden degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden staan garant voor volledige service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten met twee beurten op jaarbasis, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we ook goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.