Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Vilvoorde

Degelijk zwembad onderhouden bij Vilvoorde

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Vilvoorde is de onbetwiste nummer 1 als het aankomt op zwembad onderhouden. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening op maat in constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Vilvoorde vindt u geen adequatere optie voor zwembad onderhouden. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een oerdegelijke reputatie gekregen.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door topbedrijf bij Vilvoorde

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot gewicht. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een absolute kenner. zwembad onderhouden heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhouden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Vilvoorde voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. U kan vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanreikt en duurzame, degelijke langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bijvoorbeeld een ladder en/of springplank, houden op gezette tijdstippen een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, vooral dan als het gaat over de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van twee bezoeken per jaar, acht beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combo om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.