Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Gooik

Kwalitatief zwembad onderhouden bij Gooik

Voor zwembad onderhouden bij Gooik kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle service volledig op maat aangaande onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Gooik hebt u geen adequatere speler voor zwembad onderhouden. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een geweldige reputatie opgebouwd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Gooik

Bij %1 is vakkennis van primordiaal belang. Met zijn 30 jaar ervaring is zaakvoerder, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. Voor iemand die al zo lang in de sector zit heeft zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Gooik voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door vakkundig personeelsteam

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen garandeert en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer gevarieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt. Als we claimen ‘grondig’ zwembad onderhouden, dan bedoelen we ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we ook zeer goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.