Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Galmaarden

Volledig zwembad onderhouden bij Galmaarden

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Galmaarden is de onbetwiste nummer één inzake zwembad onderhouden. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw zwembad beloven wij kwaliteit en topservice. Bij Galmaarden vindt u geen beter denkbare specialist voor zwembad onderhouden. Onze degelijke en duurzame opties van uiterst hoge kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben ons een smetteloze topreputatie bij Galmaarden en omstreken bezorgd.

Lees meer

Secuur zwembad onderhouden door topbedrijf bij Galmaarden

Vakkennis en ervaring zijn bij zwembad onderhouden enkele kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen geheimen meer voor Nobels. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhouden zijn enkele begrippen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Galmaarden voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door gedreven team

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij bieden degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Galmaarden, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen staan garant voor complete service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over. Als we beweren grondig zwembad onderhouden, dan bedoelen we ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten met twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.