Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Bever

Deugdelijk zwembad onderhouden bij Bever

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Bever is de absolute nummer één wat betreft zwembad onderhouden. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad leveren wij topservice en kwaliteit. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Bever. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een goede reputatie bij Bever en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhouden door topbedrijf bij Bever

Ervaring, vakkennis en expertise zijn inzake zwembad onderhouden dé sleutelbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste kenner. Voor een vakman die al zo lang in de branche vertoeft heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Bever voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Secuur en grondig zwembad onderhouden

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. Wij garanderen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Bever, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen staan garant voor totale service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan voor de openluchtzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreffende zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.