Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Kraainem

Zeer goed zwembad onderhouden bij Kraainem

Voor zwembad onderhouden bij Kraainem kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij topkwaliteit en topservice. Bij Kraainem vindt u geen adequatere firma voor zwembad onderhouden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Kraainem en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Kraainem

Ervaring, vakkennis en expertise zijn inzake zwembad onderhouden dé kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute kenner. zwembad onderhouden heeft geen enkel geheim voor hem. Met het zeer passionele team streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en degelijkheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Deugdelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij verschaffen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Kraainem, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent, Brugge, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden bieden voor complete topservice met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bvb. een springplank, ladder, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij beweren grondig zwembad onderhouden, bedoelen wij ook gron-dig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij eveneens goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combo om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.