Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Leuven

Secuur zwembad onderhoud bij Leuven

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Leuven is de topper inzake zwembad onderhoud. Wij bieden duurzame en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden inzake onderhoud, installatie, bouw en constructie. Bij Leuven vindt u geen beter denkbare optie voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een geweldige reputatie bij Leuven en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Leuven

Ervaring en vakkennis zijn bij zwembad onderhoud enkele sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder Nobels. Samen met het enorm gedreven bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de klant, naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u duurzame oplossingen garandeert en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Leuven, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze heel gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale één-twee om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.