Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Lubbeek

Toegewijd zwembad onderhoud bij Lubbeek

Voor zwembad onderhoud bij Lubbeek kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle service op maat qua ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Lubbeek hebt u geen beter denkbare firma voor zwembad onderhoud. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben ons een sterke topreputatie bij Lubbeek en omstreken bezorgd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Lubbeek

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring wat betreft zwembad onderhoud. zwembad onderhoud kent geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Met het uiterst passionele team streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en duurzaamheid. Wij construeren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Secuur en grondig zwembad onderhoud

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij beloven degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden bieden voor 100% complete topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals een springplank of ladder, houden op gezette tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij eveneens heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.