Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Liedekerke

Deugdelijk onderhoud zwembaden bij Liedekerke

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Liedekerke is de topper inzake onderhoud zwembaden. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad garanderen wij topkwaliteit en service. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Liedekerke. Onze duurzame en degelijke oplossingen van uiterst hoge kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een smetteloze reputatie bij Liedekerke en omstreken bezorgd.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Liedekerke

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft maar liefst 30 jaar ervaring inzake onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen meer voor Nobels. Samen met het uiterst passionele team streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Tot in de details afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij beloven degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector geëtaleerd: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden bieden voor totale service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals een springplank of ladder, houden op regelmatige tijdstippen een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige materie is, voornamelijk voor de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde aangepaste formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met twee beurten per jaar, acht beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.