Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Aarschot

Goed verzorgd onderhoud zwembaden bij Aarschot

Voor onderhoud zwembaden bij Aarschot kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad beloven wij kwaliteit en topservice. Bij Aarschot hebt u geen adequatere firma voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een sterke topreputatie verworven.

Lees meer

Uitstekend onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Aarschot

Vakkennis en expertise zijn bij onderhoud zwembaden enkele sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring inzake onderhoud zwembaden. Voor een man die zo lang in de branche vertoeft kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Secuur, grondig en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Aarschot voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Regelmatig onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. U kan vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze diverse onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden bieden voor totale topservice met alles erop en eraan. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral bij de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden verschillende gevarieerde formules betreft onderhoud zwembaden met contracten met 2 beurten per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.