Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Sint-Genesius-Rode

Kwaliteitsvol onderhoud zwembaden bij Sint-Genesius-Rode

Voor onderhoud zwembaden bij Sint-Genesius-Rode kan u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden qua ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. Bij Sint-Genesius-Rode hebt u geen adequatere specialist voor onderhoud zwembaden. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een oerdegelijke topreputatie gekregen.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door topfirma bij Sint-Genesius-Rode

Expertise, ervaring en vakkennis zijn inzake onderhoud zwembaden dé kernbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring in onderhoud zwembaden. Voor iemand die zo lang in de sector vertoeft kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden is waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Sint-Genesius-Rode voor staat. Wij finaliseren uw complete onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Regelmatig onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Sint-Genesius-Rode, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze enorm uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral bij de openluchtzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.