Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Meise

Volledig onderhoud zwembaden bij Meise

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Meise is de absolute nummer 1 als het aankomt op onderhoud zwembaden. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat in ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen als u kiest voor onderhoud zwembaden bij Meise. Onze degelijke en duurzame opties van gerenommeerde kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke topreputatie bij Meise en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Meise

Bij %1 is vakkennis van primordiaal gewicht. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een absolute kenner. Voor een man die zo lang in de sector vertoeft kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Samen met het zeer gedreven team streven wij, in samenspraak met de klant naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Tot in de details afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij bieden degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Meise, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze enorm gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze zeer ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten per jaar, 8 beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.