Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Meise

Deugdelijk zwembad onderhoud bij Meise

Voor zwembad onderhoud bij Meise kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden wat betreft ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u kiest voor zwembad onderhoud bij Meise. Onze degelijke en duurzame opties van zeer hoge kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke reputatie bij Meise en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhoud door topfirma bij Meise

Vakkennis en expertise zijn inzake zwembad onderhoud enkele kernbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, Nobels, een onbetwiste topautoriteit. Voor een vakman die al zo lang in de branche zit kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhoud zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Meise voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Deugdelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze zeer gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden verschillende gevarieerde formules inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens erg goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.