Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Scherpenheuvel-Zichem

Secuur zwembad onderhouden bij Scherpenheuvel-Zichem

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Scherpenheuvel-Zichem is de absolute topper inzake zwembad onderhouden. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening aangepast aan uw specifieke noden inzake bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhouden bij Scherpenheuvel-Zichem. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een geweldige topreputatie verworven.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Scherpenheuvel-Zichem

Expertise en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhouden enkele kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft liefst 30 jaar ervaring wat betreft zwembad onderhouden. Voor een man die zo een lange periode in de branche vertoeft kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Met heel het enorm passionele bedrijfsteam streven we in samenspraak met de opdrachtgever, naar duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Degelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de klant, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules betreffende zwembad onderhouden met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij ook zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.