Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Dilbeek

Zeer goed zwembad onderhoud bij Dilbeek

Voor zwembad onderhoud bij Dilbeek kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige service volledig op maat aangaande ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhoud bij Dilbeek. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhoud een onverwoestbare topreputatie gekregen.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Dilbeek

Vakkennis en expertise zijn inzake zwembad onderhoud belangrijke sleutelbegrippen. Met 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, de heer Nobels, een onbetwiste autoriteit. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor hem. Met het zeer passionele team streven wij, in samenspraak met de klant, naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Regelmatig onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de opdrachtgever, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze heel gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bvb. een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een uiterst seizoensgebonden materie is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we ook heel goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.