Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Glabbeek

Zeer goed zwembad onderhoud bij Glabbeek

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Glabbeek is de absolute nummer één inzake zwembad onderhoud. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden in ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u kiest voor zwembad onderhoud bij Glabbeek. Onze duurzame en degelijke oplossingen van hoogwaardige kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke topreputatie bij Glabbeek en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Glabbeek

Bij %1 is stielkennis van doorslaggevend belang. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft ruim 30 jaar ervaring in zwembad onderhoud. zwembad onderhoud kent geen enkel geheim voor hem. Met heel het uiterst vakbekwame team streven wij, in samenspraak met de klant naar volledigheid en degelijkheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en deugdelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Glabbeek, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen verschaffen voor uiterst volledige service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als wij claimen ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, acht beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij ook erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.