Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Kapelle-Op-Den-Bos

Kwaliteitsvol onderhoud zwembaden bij Kapelle-Op-Den-Bos

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Kapelle-Op-Den-Bos is dé nummer 1 betreffende onderhoud zwembaden. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening volledig op maat wat betreft ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen als u kiest voor onderhoud zwembaden bij Kapelle-Op-Den-Bos. Onze degelijke en duurzame opties van uiterst hoge kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een smetteloze reputatie bij Kapelle-Op-Den-Bos en omstreken bezorgd.

Lees meer

Prima onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Kapelle-Op-Den-Bos

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft maar liefst drie decennia ervaring op het vlak van onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen enkel geheim voor onze zaakvoerder Nobels. Secuur, grondig en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Kapelle-Op-Den-Bos voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Tot in de details afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Ook het onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze enorm gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bvb. een ladder of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als wij claimen grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen wij ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, vooral voor de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.