Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Tienen

Zeer goed zwembad onderhouden bij Tienen

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Tienen is de topper als het aankomt op zwembad onderhouden. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden aangaande onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Tienen hebt u geen adequatere specialist voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Tienen en omstreken bezorgd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhouden door topbedrijf bij Tienen

Vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhouden belangrijke kernbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over maar liefst drie decennia ervaring inzake zwembad onderhouden. Voor een man die al zo lang in de sector bezig is heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhouden zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Tienen voor staat. Wij construeren uw volledige zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door gedreven personeelsteam

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij verschaffen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze heel gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals een springplank, ladder, houden op gezette tijdstippen een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als wij zeggen grondig zwembad onderhouden, bedoelen wij ook gron-dig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden een zeer seizoensgevoelige materie is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende flexibele aangepaste formules inzake zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij eveneens heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.