Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Oud-Heverlee

Kwaliteitsvol zwembad onderhouden bij Oud-Heverlee

Voor zwembad onderhouden bij Oud-Heverlee kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening op maat betreffende onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Oud-Heverlee vindt u geen beter denkbare optie voor zwembad onderhouden. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een oerdegelijke reputatie verdiend.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhouden door topbedrijf bij Oud-Heverlee

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft meer dan 30 jaar ervaring in zwembad onderhouden. Voor een vakman die zo lang in de branche zit kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhouden zijn dingen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Oud-Heverlee voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Deugdelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Oud-Heverlee, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer gevarieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals een springplank of ladder, houden op regelmatige tijden een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden materie is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules inzake zwembad onderhouden met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we eveneens heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.