Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Tervuren

Kwaliteitsvol zwembad onderhouden bij Tervuren

Voor zwembad onderhouden bij Tervuren kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat aangaande bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. Bij Tervuren vindt u geen adequatere speler voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke opties van zeer hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een geweldige reputatie bij Tervuren en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Tervuren

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar gewicht. Met zijn 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute autoriteit. Voor een vakman die al zo lang in de branche vertoeft heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Met heel het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door gedreven personeelsteam

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Degelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Tervuren, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals bvb. een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral bij de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten met twee beurten per jaar, 8 bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij ook erg goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.