Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Bekkevoort

Deugdelijk zwembad onderhouden bij Bekkevoort

Voor zwembad onderhouden bij Bekkevoort kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige service aangepast aan uw specifieke noden op het vlak van bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Bekkevoort. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een ijzersterke reputatie verworven.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhouden door topfirma bij Bekkevoort

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot gewicht. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhouden. zwembad onderhouden heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Bekkevoort voor staat. Wij construeren uw volledige zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Secuur en grondig zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Kwaliteitsvol onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. Wij beloven duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Bekkevoort, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules inzake zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.