Contactgegevens

Nobel Pool Esdoornlaan 11 1820 Steenokkerzeel Tel. 02 721 35 25 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Tervuren

Secuur onderhoud zwembaden bij Tervuren

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Tervuren is de absolute nummer 1 wat betreft onderhoud zwembaden. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij kwaliteit en topservice. Bij Tervuren hebt u geen beter denkbare firma voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een oerdegelijke topreputatie verdiend.

Lees meer

Degelijk onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Tervuren

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot gewicht. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring op het vlak van onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider. Nauwgezet, secuur en grondig onderhoud zwembaden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Tervuren voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kan rekenen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen aanreikt en deugdelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Tervuren, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Maldegem, Knokke…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden garanderen voor complete service met alles erop en eraan. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als wij zeggen grondig onderhoud zwembaden, bedoelen we ook ”grondig”. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden een heel seizoensgebonden materie is, vooral als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.