Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Kortenaken

Toegewijd onderhoud zwembaden bij Kortenaken

Voor onderhoud zwembaden bij Kortenaken kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen kwaliteitsvolle hoogwaardige service aangepast aan uw specifieke noden op het vlak van constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. Bij Kortenaken hebt u geen deugdelijkere specialist voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke reputatie bij Kortenaken en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Kortenaken

Vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Met 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste autoriteit. onderhoud zwembaden kent geen enkel geheim voor hem. Secuur, nauwgezet en grondig onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Kortenaken voor staat. Wij finaliseren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van a tot z door vakkundig personeelsteam

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Degelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij verschaffen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Kortenaken, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze zeer uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten met 2 beurten per jaar, 8 beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.