Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Keerbergen

Zeer goed zwembad onderhouden bij Keerbergen

Voor zwembad onderhouden bij Keerbergen kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij topkwaliteit en service. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Keerbergen. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een oerdegelijke reputatie gekregen.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhouden door topfirma bij Keerbergen

Ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op zwembad onderhouden belangrijke kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring inzake zwembad onderhouden. Voor een man die zo een lange periode in de sector zit kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhouden is waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Keerbergen voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de klant, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij bieden degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze zeer uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als we beweren ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen we ook gron-dig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules inzake zwembad onderhouden met contracten met twee beurten per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.