Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Bierbeek

Deugdelijk zwembad onderhoud bij Bierbeek

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Bierbeek is de onbetwiste nummer één in zwembad onderhoud. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij kwaliteit en topservice. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhoud bij Bierbeek. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een onverwoestbare topreputatie verworven.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door topbedrijf bij Bierbeek

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Met zijn 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhoud heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhoud zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Bierbeek voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren personeelsteam

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Ook het onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden staan garant voor gedetailleerde topservice met alles erop en eraan. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral bij de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij ook goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.