Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Haacht

Goed verzorgd zwembad onderhoud bij Haacht

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Haacht is de onbetwiste nummer 1 in zwembad onderhoud. Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle service volledig op maat op het vlak van constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u opteert voor zwembad onderhoud bij Haacht. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben ons een smetteloze reputatie bij Haacht en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Haacht

Bij %1 is vakkennis van primordiaal belang. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud kent geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider Nobels. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhoud zijn dingen waar onze gerenommeerde topfirma bij Haacht voor staat. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Kwaliteitsvol onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kan vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en degelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Haacht, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden garanderen voor gedetailleerde topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals een springplank of ladder, houden op regelmatige tijden een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als we claimen grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.