Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Wemmel

Kwaliteitsvol zwembad onderhoud bij Wemmel

Voor zwembad onderhoud bij Wemmel kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw zwembad leveren wij topservice en topkwaliteit. Bij Wemmel vindt u geen adequatere firma voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een smetteloze topreputatie bij Wemmel en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Wemmel

Vakkennis en ervaring zijn bij zwembad onderhoud dé kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over maar liefst 30 jaar ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud kent geen geheimen meer voor Nobels. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhoud zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Wemmel voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhoud. Ook deugdelijk onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij bieden degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze verschillende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen bieden voor totale service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op regelmatige tijdstippen een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we beweren ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook gron-dig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten van twee beurten per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn we eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.