Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Drogenbos

Degelijk zwembad onderhoud bij Drogenbos

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Drogenbos is de nummer 1 als het aankomt op zwembad onderhoud. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening op maat op het vlak van ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen indien u opteert voor zwembad onderhoud bij Drogenbos. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een geweldige topreputatie bij Drogenbos en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Drogenbos

Expertise, ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op zwembad onderhoud dé sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring wat betreft zwembad onderhoud. Voor een man die al zo lang in de branche bezig is kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhoud zijn dingen waar onze gerenommeerde topfirma bij Drogenbos voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Drogenbos, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze heel diverse onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters grondig reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij claimen grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook ”grondig”. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreffende zwembad onderhoud met contracten met twee bezoeken per jaar, 8 bezoeken per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.