Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Kampenhout

Kwalitatief onderhoud zwembaden bij Kampenhout

Voor onderhoud zwembaden bij Kampenhout kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen kwaliteitsvolle hoogwaardige service volledig op maat qua bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. Bij Kampenhout hebt u geen adequatere specialist voor onderhoud zwembaden. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een oerdegelijke topreputatie verworven.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topfirma bij Kampenhout

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring op het vlak van onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden kent geen geheimen voor hem. Nauwgezet, secuur en grondig onderhoud zwembaden is waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Kampenhout voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Tot in de details afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u hoogwaardige oplossingen garandeert en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem, Antwerpen, Gent en Brugge…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden garanderen voor totale service met alles erop en eraan. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we eveneens erg goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.