Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Linkebeek

Fantastisch zwembad onderhoud bij Linkebeek

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Linkebeek is de absolute topper betreffende zwembad onderhoud. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij topservice en kwaliteit. Bij Linkebeek hebt u geen adequatere specialist voor zwembad onderhoud. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een ijzersterke topreputatie verworven.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhoud door topbedrijf bij Linkebeek

Vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhoud belangrijke sleutelbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een onbetwiste kenner. zwembad onderhoud kent geen geheimen voor Nobels. Met het enorm bedreven bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren team

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Regelmatig onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij garanderen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze heel uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we beweren grondig zwembad onderhoud, bedoelen we ook ”grondig”. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, vooral bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele aangepaste formules betreffende zwembad onderhoud met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.