Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Boutersem

Kwalitatief onderhoud zwembaden bij Boutersem

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Boutersem is de onbetwiste nummer 1 in onderhoud zwembaden. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle service volledig op maat qua bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. Bij Boutersem vindt u geen betere firma voor onderhoud zwembaden. In de loop der jaren hebben wij met onderhoud zwembaden een sterke reputatie verworven.

Lees meer

Diepgaand onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Boutersem

Bij %1 is stielkennis van primordiaal belang. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst drie decennia ervaring in de wondere wereld van onderhoud zwembaden. Voor een man die zo lang in de branche vertoeft kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Grondig, secuur en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Boutersem voor staat. Wij construeren uw complete onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Tot in de details afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kunt rekenen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanbiedt en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Boutersem, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze zeer gevarieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we beweren ‘grondig’ onderhoud zwembaden, bedoelen we ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules inzake onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken per jaar, acht beurten per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij ook goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.