Contactgegevens

Nobel Pool Esdoornlaan 11 1820 Steenokkerzeel Tel. 02 721 35 25 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Merchtem

Prima onderhoud zwembaden bij Merchtem

Voor onderhoud zwembaden bij Merchtem kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening op maat op het vlak van constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u opteert voor onderhoud zwembaden bij Merchtem. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een oerdegelijke reputatie gekregen.

Lees meer

Degelijk onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Merchtem

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot belang. Met liefst 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute kenner. Voor een vakman die zo lang in de sector vertoeft heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Met heel het zeer capabele bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de klant, naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Tot in de details afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Regelmatig onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij beloven duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Merchtem, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent, Brugge, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen indien nodig accessoires zoals bvb. een springplank, ladder, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als we zeggen grondig onderhoud zwembaden, bedoelen we ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.