Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Lennik

Degelijk onderhoud zwembaden bij Lennik

Voor onderhoud zwembaden bij Lennik kan u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad garanderen wij topservice en kwaliteit. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen wanneer u kiest voor onderhoud zwembaden bij Lennik. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een sterke reputatie bij Lennik en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Prima onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Lennik

Expertise, ervaring en vakkennis zijn inzake onderhoud zwembaden belangrijke sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over maar liefst 30 jaar ervaring in de wereld van onderhoud zwembaden. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector vertoeft kent onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Secuur, grondig en nauwgezet onderhoud zwembaden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Lennik voor staat. Wij finaliseren uw complete onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van a tot z door ervaren team

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Kwaliteitsvol onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Lennik, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals bvb. een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als wij claimen ‘grondig’ onderhoud zwembaden, dan bedoelen wij ook gron-dig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van twee bezoeken per jaar, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij ook zeer goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.