Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Landen

Deugdelijk zwembad onderhoud bij Landen

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Landen is de onbetwiste nummer 1 in zwembad onderhoud. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topservice en topkwaliteit. Bij Landen hebt u geen betere optie voor zwembad onderhoud. Onze degelijke en duurzame oplossingen van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een sterke reputatie bij Landen en omstreken bezorgd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Landen

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op zwembad onderhoud belangrijke kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute autoriteit. Voor een vakman die al zo lang in de sector zit kent zwembad onderhoud geen geheimen meer. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhoud zijn enkele zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Landen voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door gedreven team

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze enorm diverse onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen indien nodig accessoires zoals bvb. een springplank, ladder, houden op gezette tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud een heel seizoensgebonden materie is, vooral voor de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhoud met contracten met twee bezoeken per jaar, 8 beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn we eveneens goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.