Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Bekkevoort

Fantastisch onderhoud zwembaden bij Bekkevoort

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Bekkevoort is de nummer 1 in onderhoud zwembaden. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening op maat op het vlak van onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Bekkevoort. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een ijzersterke topreputatie verworven.

Lees meer

Grondig onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Bekkevoort

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar gewicht. Met ruim 30 jaar ervaring is zaakvoerder, de heer Nobels, een absolute topautoriteit. Voor een man die al zo lang in de branche vertoeft heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Met heel het zeer vakbekwame team streven wij in samenspraak met de klant, naar duurzaamheid en volledigheid. Wij construeren uw complete onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Secuur en grondig onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze heel uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bvb. een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat onderhoud zwembaden een heel seizoensgevoelige materie is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Wij bieden verschillende gevarieerde aangepaste formules betreft onderhoud zwembaden met contracten met twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we ook erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.