Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Haacht

Kwalitatief zwembad onderhouden bij Haacht

Voor zwembad onderhouden bij Haacht kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle service op maat aangaande onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Haacht hebt u geen adequatere speler voor zwembad onderhouden. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een smetteloze reputatie bij Haacht en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhouden door topfirma bij Haacht

Vakkennis en ervaring zijn inzake zwembad onderhouden belangrijke kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over maar liefst drie decennia ervaring op het vlak van zwembad onderhouden. Voor een man die al zo lang in de sector bezig is kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Samen met het zeer gedreven bedrijfsteam streven we in samenspraak met de klant naar volledigheid en degelijkheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Haacht, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze verschillende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden garanderen voor 100% complete topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten met 2 beurten per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool ook zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.