Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Leuven

Toegewijd zwembad onderhouden bij Leuven

Voor zwembad onderhouden bij Leuven kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij topservice en kwaliteit. Bij Leuven vindt u geen deugdelijkere speler voor zwembad onderhouden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van gerenommeerde kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een sterke topreputatie bij Leuven en omstreken bezorgd.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Leuven

Bij %1 is stielkennis van primordiaal gewicht. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over maar liefst drie decennia ervaring in de wereld van zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen geheimen voor Nobels. Met heel het enorm passionele bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever, naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhouden van a tot z door vakkundig team

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij verschaffen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Brugge, Gent Antwerpen, de kust, Maldegem, Brussel…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgebonden materie is, vooral dan wat betreft de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules betreft zwembad onderhouden met contracten met 2 beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn wij ook heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.