Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Oud-Heverlee

Secuur zwembad onderhoud bij Oud-Heverlee

Voor zwembad onderhoud bij Oud-Heverlee kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij topkwaliteit en topservice. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen als u kiest voor zwembad onderhoud bij Oud-Heverlee. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een ijzersterke reputatie bij Oud-Heverlee en omstreken bezorgd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhoud door topfirma bij Oud-Heverlee

Bij %1 is stielkennis van doorslaggevend belang. Met 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een onbetwiste topautoriteit. zwembad onderhoud kent geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Samen met het enorm vakbekwame team streven we in samenspraak met de klant naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. Wij garanderen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Oud-Heverlee, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Antwerpen, Gent, Brugge, De Haan, Knokke, Maldegem…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden garanderen voor volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet. Als we zeggen grondig zwembad onderhoud, bedoelen we ook ”grondig”. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreft zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten per jaar, 8 beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.